Eerst behandeling met AVI-SLIM!!
Dan een behandeling met Compressietherapie, voor de mooiste benen!!

https://avislim071.nl/files/pagecontent/compressietherapie-1-1024x683%20xx.jpg

Compressietherapie is een klinisch bewezen op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. Je ligt in een soort luchtdrukpak waar volgens een bepaald programma, afhankelijk van het doel, lucht in wordt gebracht en weer wordt afgezogen.

De nieuwste ontwikkeling bij de door ons toegepaste techniek van compressietherapie is de massage van benen, buik en billen.
Hierdoor wordt de regeneratie van de huidcellen versneld met als resultaat; een betere doorbloeding, een natuurlijke roze teint en een gladdere, flexibelere huid.

Voor een beter resultaat kan compressietherapie zonodig worden gecombineerd met
AVI-SLIM of Cryo behandeling

Het lymfestelsel
Net als de bloedbaan waarin bloed circuleert heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Maar in tegenstelling tot de bloedcirculatie is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem. De lymfevaten bevatten kleppen zodat het vocht niet kan terugstromen of stagneren. Het vervoer gaat van kleine vaatjes naar vele grotere vaten. Met name de oksels en de liezen bevatten grote lymfestations (de lymfeknopen). Deze lymfeknopen hebben een aantal functies waaronder filteren maar zijn ook weerstandsensors. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor de gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand. Lymfevocht is een kleurloze vloeistof die de cellen voedt en reinigt. Wanneer de lymfecirculatie niet goed werkt reinigt het zichzelf niet meer voldoende.

Dit uit zich in een aantal gezondheidsproblemen zoals:

• Vroegtijdige veroudering van het lichaam
• Vermoeide (zware) benen
• Futloosheid
• Pijnklachten
• Weerstandsvermindering
• Cellulite vermindering