Ervaringen met AVI-SLANK

Weg met dat jojo -effect

Gezond afvallen met AVI-SLANK Eiwit Maaltijdvervangers


Hele goed resultaten bereikt

Mijn interesse werd gewekt door een vriendin die zelf hele goed resultaten bereikt heeft bij Beauty Slim. Dankzij mijn vriendin een introductiegesprek gepland. Ruim 3 maanden geleden ben ik begonnen met Avi-slank. Eerst was ik zelf best sceptisch, zal dat wel lukken en krijg ik geen honger? Ik ben aardig wat kilo’s kwijt zonder al te veel inspanning. Nu neem ik nog ieder dag 2 maaltijdvervangers (nog 4 weken) en probeer ik om de 2 weken te gaan wegen (om een stok achter de deur te hebben).

Er zijn momenten geweest waarbij ik niet afviel (ondanks dat ik mij best had gedaan), Avi-slank werkt, een echte aanrader.

Groetjes Angela

Het is nu of nooit

De laatste jaren was ik toch wel in gewicht toegenomen. Iedere keer als ik in de spiegel keek baalde ik van mezelf. Op een dag dacht ik; het is nu of nooit. Wat heb ik te verliezen, hooguit vet en een nieuwe garderobe. Ik ben het dieet + sporten gaan doen. Het resultaat is verbluffend: kleding is nu veeeeel te groot. Als de kuur er op zit is het natuurlijk wel bijhouden. Dus ik zou zeggen kom op.

Gr. G

Paar laatste kilo’s kwijt

Het lukte me steeds niet om die paar laatste kilo’s kwijt te worden. Na de intake bij Avifit was duidelijk wat mijn doelen waren en ben ik aan een kuur Avi-slank begonnen en kuur van 8 x AVISLIM.
Dankzij de super begeleiding is het me gelukt mijn doel te bereiken.
De kilo’s zijn eraf! Ik voel me echt beter in mijn vel!

Groetjes Suzan

GEEN TIJD TE VERLIEZEN, WEL GEWICHT!

Maak vandaag nog je ‘day one’ met op een gezonde manier snel gewicht te verliezen. Gezond en evenwichtig afvallen hoeft niet lastig of saai te zijn, wel makkelijk, lekker en zonder hongergevoel. Klinkt goed?

Het smaakt ook goed! Met AVI-SLANK willen we iedereen overtuigen dat met onze producten je op een verantwoorde manier kilo’s kan verliezen. Velen gingen je al voor!

Makkelijk en heerlijk

Voor 2 maanden terug ben met Avislank begonnen. Ik ben dat afgevallen wat ik graag wilde en gebruik het nu nog 1x per dag omdat ik het makkelijk vind en het heerlijk is. Dus ik kan het iedereen aanraden.

Groetjes S.D.

Met succes en weinig inspanning

Ongeveer anderhalf jaar geleden met Avi-slank gestart bij Beauty Slim. Omdat ik graag een aantal kilootjes kwijt wilde raken. Met succes en weinig inspanning is het mij gelukt. Nu neem ik nog ieder dag 1 maaltijdvervanger en ga ik nog iedere week 1 keer bij Beauty slim onder de AVI SLIM zo dat er naast ook wat sport.
Dit gaat zo met ups en downs maar Marcel van Beauty Slim haalt altijd de positiviteit naar boven en daardoor heb je weer frisse moed om door te gaan. Het kost maar een half uur in de week, je beweegt op de juiste manier en door de ongedwongen sfeer kost het mij nooit moeite om te gaan.

Groet Marion

Veel afgevallen

Mijn interesse werd gewekt door mijn zus. Zij was al veel afgevallen met Avislank. Vandaar dat ik toen ook ben begonnen. Mijn 1e streefgewicht heb ik behaald.
Nu go naar mijn 2e streefgewicht.

Linda.

Prima in mijn vel

Via via ben ik bij Beauty Slim terecht gekomen.
Na mijn intake hebben we besloten dat ik met Avi-slank zou starten. Ik ben nu een tijdje bezig en voel mij weer prima in mijn vel! Conclusie; het is hier heel gezellig en heel huiselijk met een geweldige begeleiding en ondersteuning.
Met de juiste motivatie en instelling ben je hier op het juiste adres!

Nadia V.

Adviezen om het gewicht te behouden

Na 2 maanden was ik nog steeds niet het aantal kilo`s afgevallen die ik wilde door gewoon op te letten met eten. Na een leuk gesprek bij Avifit en de juiste informatie besloot ik met Avislank te starten. Nadat ik mijn streefgewicht had behaald hielpen ze mij met adviezen om het gewicht te behouden. Met de juiste voeding. Ik vind Beautyslim het juiste adres en de stok achter de deur in een leuke positieve omgeving, en fijne medewerker Marcel die echt achter je staat.

Leonie H.

Ik voel me goed, de nodige kilo’s zijn eraf

Via mijn zus en een vriendin kwam ik bij Beauty Slim terecht en hun Avi-slank product. De dames zijn zeer professioneel en staan altijd klaar met goede raadgevingen en een luisterend oor. Ik voel me hier goed, de nodige kilo’s zijn eraf en ik zou zeggen dames ga vooral zo door.

Groetjes Irma

Nodige kilo’s afgevallen

Ik ben Ans. Omdat mijn gewicht iets te hoog was, maar vooral omdat ik mijn maag/buik te dik vond ben ik gestart met Avi-slank. Het resultaat was goed, de nodige kilo’s afgevallen en de nodige centimeters kwijt. Ik ben zeer tevreden en ga zeker nog door. Het is voor mij een stok achter de deur en zo mijn gewicht op peil te houden. Je moet het tenslotte toch zelf doen

Ans P.

Goede uitleg en heel veel tips

Ik wilde graag iets doen aan mijn eetpatroon. Na mijn vakantie waren er weer wat kilootjes bijgekomen en ik wilde graag weer lekker in mijn vel zitten.
Op Facebook zag ik een advertentie van Avi-slank en ik dacht: ‘Misschien is dat wat voor mij`. Ik heb direct besteld en had 2 dagen later de producten in huis. Hierbij zat een boekje met een goede uitleg en heel veel tips.
Diezelfde dag ben ik nog begonnen. Na de eerste week voelde ik me al beter. ‘Super!’ dacht ik. Dit gaat heel goed, ik eet lekker en het is goed vol t houden. Helemaal geen honger en dat had ik niet verwacht. Nu heb ik mijn doel bereikt. Ik ben erg trots op mijzelf.

Annemie J.

De maaltijdvervangers zijn superlekker

Ik besloot te starten met Avi-slank omdat ik graag iets aan mijn levensstijl wilde doen. Ik zat steeds minder lekker in mijn vel.
Ik koos voor Avi-slank omdat je dit merk ’s avonds wel warm mag eten wat bij heel veel andere diëten niet mag. En aangezien ik een gezin heb waar ik voor moet koken was dit voor mij dus ideaal. Ik heb mijn doel bereikt! De maaltijdvervangers zijn super lekker (I love de bosbessen). Ik heb ze altijd gebruikt in de magere yoghurt.