Afbeelding met kleding Automatisch gegenereerde beschrijvingPassieve training

Door middel van een speciale lange golf-infraroodtoepassing in combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren en zonder training een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van 40 minuten als 1,5-2 uur joggen. De spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller , het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaat u zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning. Hoewel u er niet veel van voelt, moet uw hart dus tijdens een infraroodsessie hard werken. Het rondpompen van het bloed en het afkoelen van uw lichaam door zweten, vragen van uw hart een behoorlijke inspanning. Dit zonder enige vorm van sporten en dus zonder nadelige gevolgen van fysieke training te ervaren (overbelasting gewrichten, ademtekort, etc ) U wordt slanker en cellulite kan worden verminderd. De therapie wordt als zeer ontspannen ervaren.
Dus zonder enige beweging aan uw conditie werken. Met name mensen die geen conditie hebben en weinig tot niet sporten zullen merken dat hun conditie stap voor stap verbetert.

Calorieverbruik !

Ontgift uw lichaam met infraroodtherapie.
Natuurtherapeuten bevestigen dat zweten een uistekende manier is om schadelijke stoffen kwijt te raken. Infraroodwarmte bied dit voordeel onder een comfortabele temperatuur. Daarnaast is bewezen dat infraood kan bijdragen aan pijnbestrijding, herstel van sportblessures, artritis en andere aandoeningen.

De energie van infrarood heeft talloze positieve effecten op de houd, het lichaam en de vetcellen. Voor de opbouw van 1 gram transpiratievocht, verbruikt ons lichaam 05,586 kcal. Een persoon met een gemiddelde conditie kan met infraroodtherapie gemakkelijk een halve liter transpiratievocht afscheiden en daarbij 300 kcal verbruiken.
Dit komt overeen met de inspanning van een afstand joggen van 3,5 to 5 km.
Een persoon met een aan warte gewende conditie kan hierdoor eenvoudig 600 tot 800 kcal verbruiken zonder nadelige gevolgen.
Door voldoende water te drinken kan het verloren vocht gemakkelijk teruggewonnen worden.

Ter vergelijking hieronder de verbruiken in kcal per uur bij intense sportbeoefening:
– Wandelen of golven 200 kcal
– Fietsen 300 kcal
– Tennis 330 kcal
– Joggen of zwemmen 400 kcal
– Squash 680 kcal
– Marathon lopen of roeien 800 kcal

Onderzoek heeft aangetoond dat men zich niet hoeft uit te putten om fit te worden of te blijven. Het extra verbruiken van 1000 kcal per week is voldoende. Het maakt niet uit , zolang het calorieverbruik maar gestimuleerd word.

Afbeelding met meetlat, object Automatisch gegenereerde beschrijving