Het systeem heeft beperkingen. “Het is niet geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn. Zij moeten eerst vet verliezen voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken. Als ze dat niet doen, zal het waarschijnlijk moeilijker zijn om enig verschil te zien.

30 minuten per behandeling. In totaal zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig in een periode van 2 tot 3 weken.

Het is niet invasief en er is geen hersteltijd na de behandeling.
Spierpijn treedt niet of nauwelijks op.

De behandeling voelt als een intensieve workout, maar veroorzaakt geen pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst zo’n30.000 sit-ups of squats.
Tijdens de behandeling kunt u ontspannen liggen.

Het gebruikt elektromagnetische energie om de spieren te laten samentrekken in het gebied dat je behandelt.

Ja, is klinisch getest, EMSlim staat bekend om zijn indrukwekkende spierverstevigende en vetverbrandende eigenschappen – en de niet-invasieve behandeling vereist daarna geen uitvaltijd.

U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten kunt u verwachten 4 weken na de laatste behandeling.
Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.

EMSlim staat voor Electro MagneticSlimming

De EMSlim maakt gebruik van HI-EMT: High-IntensityElectromagneticMuscle Trainer

Natuurlijk door zelf hard en veel te trainen en veel sit-ups te doen.
Hoewel goede voeding en conditie de sleutel zijn tot een gezond leven, kan het soms nodig zijn om een ​​extra stap te zetten om die verborgen buikspieren naar voren te brengen.
Kan ook beide zelf goed trainen en via EMSlim een mooi strakke buik of billen te krijgen.

Bij ons in de salon starten we met een intakegesprek, hierbij zullen we met u een vragenlijst doorlopen aan de hand waarvan wij vaststellen welke mogelijkheden er voor u zijn. Op basis van deze mogelijkheden stellen wij een plan van aanpak op en bieden wij u een behandeling op maat. De behandeling kan bij zowel door een man als een vrouw worden gedaan. Mocht u een voorkeur hebben kunt u dit vooraf aangeven.

Om het gewenste resultaat te behalen zijn gemiddeld zes behandelingen nodig.
Dit hangt natuurlijk af van de dikte van de vetlaag en spieren en uw levensstijl.

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij een EMSlimspecialist wordt bekeken of u in aanmerking komt voor deze methode.

Een kuur bestaat uit zesEMSlim behandelingen per zone ( buik of Billen )
De prijs hiervoor is €599,00,- .

De prijs van een EMSlim behandeling is afhankelijk van het aantal zones.
Per behandeling kunnen maximaal 2 zones worden aangepakt.

Behandeling Prijs
1 behandeling, 1 zone € 119,00
Kuur 6 behandelingen 1 zone € 599,00
Kuur 6 behandelingen 1e & 2e zone € 949,00
1x Proefbehandeling €   79,00

Een behandeling duurt 30 minuten. Gemiddeld advies is 4 tot 6 behandelingen met een tussenpozen van minimaal 2-3 dagen. De resultaten worden binnen 2-4 weken na de laatste behandeling bekeken. Het resultaat zal gedurende een periode van zes maanden continu verbeteren. Maandelijkse behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Voor een goed langetermijnresultaat is het wel belangrijk om op gewicht te blijven en mag het vetpercentage niet toenemen. Het hanteren van een ongezond voedingspatroon en/of stoppen met voldoende beweging kunnen de nog aanwezige vetcellen vullen waardoor vetophopingen kunnen ontstaan.